O nama

Za sve one koji veruju da sreću čine sitna zadovoljstva, Mandarina je tu da postane nezaobilazni deo dana, vaša slatka, svakodnevna radost. Najmlađa zvezda na beogradskoj gastronomskoj sceni ušuškana je u jedan od najlepših delova grada, u Gračaničku ulicu, broj 16. Pokrenuta je kao porodični biznis koji predstavlja udružena znanja i iskustva iz oblasti poslastičarstva, dizajna i marketinga porodica Radović i Radojčić. Krsto Radović, glavni poslastičar i osnivač, magistrirao je kulinarsku umetnost na University of West London, specilijazirajući na predmetu: čokolada, slatka peciva, kolači i torte. Iza sebe ima petnaestogodišnje profesionalno iskustvo koje je započeo u Arizoni u Americi, zatim nastvio u londonskim institucijama sa pet zvezdica, u Claridge’s hotelu pre svih ostalih.

Mandarina nudi kreativno osmišljene i ukusne kolače i torte koje se prave od visoko kvalitetnih sastojka i najfinije belgijske profesionalne čokolade – Callebaut.

Krsto je ponosni član Callebaut Chocolate Ambassadors kluba za Jugoistočnu Evropu, a Mandarina je njihov beogradski poslasticarski dom.